22 Ocak 2013 Salı

ben bi çay koyayım..


Adın üç kere geçti saçma sapan bir filmde 
Yalnız olsam çok ağlardım ama annem bakıyordu 
otoban dolusu gürültüyü sıkıştırıp beynime 
”anne” dedim, ”hadi çay koy da içelim”



Ah Muhsin Ünlü

20 Ocak 2013 Pazar

iyi ki doğdum, gördün mü 27 oldum:)

bundan tam 27 yıl önce 17 ocak 1986 tarihinde Mersin de geldim bu dünyaya:) zaman hızlı geçiyor, daha 18. doğum günümü kutlamam dün gibi sanki herşeyiyle çok net hatırlıyorum..3 gün önce dolu dolu 27 oldum vay bee:)
üni. den arkadaşlarım bir jest yapıp okuluma çiçek göndermişler:) "senin gibi nadide olduğu için orkide gönderdik" dediler. bi mutlu oldum bi mutlu oldum:)
en büyük jest eşimden geldi:) uzun zamandır istediğim fotoğraf makinesini ban doğum günü hediyesi olarak almış:) bi kursa filan gideyim az biraz öğreneyim burada da paylaşırım çektiğim fotoları:)


14 Ocak 2013 Pazartesi

keçe çalışmalarım vol.2:)

merhaba! keçe çalışmalarım son sürat sürüyor:) en son 2 küpe ve bir kolye yaptım:) hatta bugün uğur böcekli olanı taktım. öğrenciler "hocaaam, küpeniz çok güzelmişşş" dediler:)



8 Ocak 2013 Salı

Keçe Çalışmalarım:)

böyle arada el işleri yapmayı severim. çok amatörce benimki, arada eser deli gibi yaparım sonra uzuuunn bi sessizlik... geçenlerde bi dolu keçe aldım. ilk meyvelerimi de verdim:) üniversite arkadaşlarıma yaptığım kitap ayraçları:) dediğim gibi biraz acemi işi olsalar da kendi el emeğimi hediye etmek ayrı bir zevk!





1 Ocak 2013 Salı

BİM in en harika ürünleri:)

evet evet bildiğimiz BİM market:) hani bazen burun kıvırıp geçeriz ya yanından:) ama bazı ürünleri gönlümü öyle fethetti ki anlatamam! gerçekten çok kaliteli ve nefisler! hangilerinden mi bahsediyorum. işte, hemen aşağıdalar:) :
mesela bu Hollanda waffle i çok çok lezzetli ve sadece bim de satılıyor. duyduğuma göre Starbucks ta satılıyormuş bide. ama 5 katı fiyatına:) içi karamelli ince gofretimsi bişey. en güzel yeme şekli ise sıcak çayınızı alıp çay bardağının üstüne bunu koyup, biraz bekletip öyle yemeniz. çayın buharıyla içindeki karamel eriyor ve tadı daha da muhteşem oluyor:)
Buono çikolata ve Centro da vazgeçilmezlerimden. önce fiyatına bakıp "hamaaaaaann bu kadar ucuza çikolata kesin berbat bişeydir neyse bi deneyeyim" demiştim. ama saolsun beni utandırmıştı tadıyla:) bence gayet başarılı. tabii bi "Hoşbeş" değil ama Centro nun da hatrı sayılır bir yeri var damağımda:)
bu peynir var ya bu peynir anlatılmaz yaşanır:) bi kaç arkadaşımdan lezzetini duymuştum ben de bi deneyeyim diye aldım müptelası oldum:)
son olarak, her ne kadar yoğurdumuzu evde yapsak da dost yoğurdu da beğenerek tüketiyoruz efendim:)

biterken: buradan Bim reklamı yaptığım anlaşılmasın, bim in haberi bile yok bu övme olayından:) amacım sadece amme hizmeti:)