28 Ağustos 2012 Salı

İstenmeyen teyze duaları!

             Evlendiğim günden itibaren " ben ikizleri çok severim. yavrum inşşşalllaaahhh Allah sana ikiz nasip eder iki tane oğlan pışpışlarsın!", " sen hemen bi çocuk yap sevmelik" ( sanki o bebek oyuncak sevip sevip yerine geri koyacaksın), " sen bi tane yap sonra yapmazsın"( ben sanki bilmiyorum o bi taneden sonra gelecek tepkileri aman yalnız kalmasın hemen ikincisini yap:)), "arayı fazla uzatma sonra çoocuuun olmaz yavrummmm" diyen teyzeler! artık benden uzak durun! hele ki çok içten bir şekilde " inşalllllaaahh ikizlerin olurrr" diye yüzüme yüzüme küfreder gibi dua edengiller ( yahuu insan istiyo musun diye bir sorar en azından di mi?)  bana bi 3 km fazla yaklaşmayın lütfen!
             "yavrum Allah istediğin zamanda istediğin kadar hayırlı evlat nasip etsin" diyen pambık teyzemler siz beri gelin yamacıma:)



5 yorum:

  1. merhaba!
    ne güzel blogun var
    ;)
    sende uğra bana olur mu
    ;=)
    sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  2. :)) paylaşımını çok beğendiim, onlarda ne yapsınlar iyilik olsun diye:))) işin şakası bir yana Allah gönlüne göre versin.Ben evlenir evlenmez çocuk sahibi olan birisi olaraaaak herkesee acele etmeyin diyorum .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok öyle iyilik olmasın:) çok teşekkür ederim ben de acele edilmemesi taraftarıyım:)

      Sil