2 Temmuz 2012 Pazartesi

yaka yapımı:)

merhabalar:)
nette gördüğüm ve gecenin bi vakti sabırsız bir şekilde hemen denediğim yaka yapımını paylaşmak istiyorum sizinle:) yapımı çok basit ve bence çok şık duruyor:))
bu gereken malzemelerın resimleri:
. istediğiniz renkte bir keçe
.iğne-iplik
. isterseniz delgeç
. isterseniz boncuk ( ki ben bunu kullandım yaparken)
. düğme

yakayı resimdeki şekilde kesiyorsunuz ( ilk yapışınızda biraz acemice olabilir benimki öyle oldu:) resimdeki gibi birleştirip düğme dikiyorsunuz. delgeç kullanacaksanız kenarlarını resimdeki gibi deliyorsunuz. en baştaki deliklere kurdela geçiriyorsunuz. bu kadar:) yaka kolyemiz hazır bile:)

isterseniz aşağıda verdiğim kalıbın çıktısını alarak daha kolay kesebilirsiniz keçeyi:)
bu da daha değişik bir yaka çalışması. yapımı yine çok basit:) sadece resimdekileri takip edin:)
bu kadar:) üçgen zımbalar yerine boncuk veya taş ta olabilir bence. tamamen size kalmış:) 2. yakayı fotoların üzerinde yazılı olduğu gibi modahaftası.net ten aldım:)


veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte asıl bomba:P acemi işi olduğu her halinden belli olan yine de benim çok sevdiğim el emeğim göz nurum yaka kolyem:) :P



8 yorum:

  1. izlemedeyim sizi Mesude hanımmm.. bu ne hünerdir bu el becerisidir ayol. Ben de heveslendim şimdi. Blog olayı için yeni girişimlere başladım. yakında sizlerleyim. beni de takip et :)

    YanıtlaSil
  2. Ay ay ay bekleriz efenim bu aleme:)unutma ilk izleyicin ve mudavimin benim haaa:) senden cok super seyler cikacak eminim:)))

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben geldim...
    bu yakalar çok güzel...
    elleriinize sağlık...
    sizi izlemeye aldım...
    sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
    kocaman sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Tekekkur ederim tabiki alirim:))yaptiklariniz cok lezzetli gorunuyor:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşş güle güle kullan :) yalnız bende o delgeç yok onu nerelerden bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de delgeç yoktu cnm boncuk yapıştırdım ben delmek yerine. ama şu kırtasıyelerde satılan kağıt delgeçleri belki delebilir:)

      Sil
  6. çok güzel olmuşlar:) ben de aldım bi sürü boncuk, yapıcam bikaç tane yakalardan ama bi türlü başlayamadım olmazsa diye, sanırım artık başlayabilirim:)

    YanıtlaSil