20 Haziran 2012 Çarşamba

Günlük cilt temizliğim

günlük cilt temizliği ritüellerimi büyük oranda oturttum artık. bu düzen benim cildime iyi geldi o yüzden burda paylaşma ihtiyacı hissettim:) efendim cilt temizliği seremonimiz şu şekilde olmakta:
öncelikle yüz Bebak acı badem makyaj temizleme sütü ile temzilenir. göz makyajı da buna dahildir. kendisi çok yumuşak bir dokuya sahip olup göz makyajını bilem kolaylıkla çıkarma özelliğinden dolayı benim tarafımdan çok beğenilir:) bilmeyenler için ahanda şu ürünü kastediyorum:
acı badem sütü kremin biraz daha sıvı hali. o yüzden haff yağlı bir tabaka bırakıyor. o yüzden derin temizlik için" neutrogena visibly clear" kullanıyorum. bu ürünü bir kaç yıldır kullanıyorum ve çok çok memnunum. üniversiteye hazırlandığım yıl hiç ergenlik sivilcesi görmemiş gül cemalim çene bölgesinde çıkan sivilcelerle tanışmıştı nedeni belirsiz bir şekilde. bu yıllarca devam etti. çene bölgemdeki sivilceler bi kayboluyor bir çıkıyordu. bi kaç yöntem denedim ama fayda etmedi. en son birisinin tavsiyesi üzerine bunu kullanmaya başladım. o gün bugündür daha da sivilce görmedim:) o yüzden şiddetle tavsiye ediyorum kendisini:
en son ritüelimizde  daha önce bir postta bahsettiğim argan yağı . ondanda memnunum. cildime çok parlaklık verdi. eşim bile farketti değişikliği:) argan yağını parmağımla yüzüme sürüp hafif masaj yapıyorum.

seremonimiz burada sona erdi:)

3 yorum:

  1. ben neler neler aldımda düzene oturtamadım üşendim falan. aferin sana . bakmak lazım cilde.
    canımda nasıl hanım gbeği çekti ama anlatamam ;)

    kaldır bu kelime doğrulamayı yaa nolurrrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kendime hayret ediyorum seyhan nasıl bu kadar düzene sokabildim diye:) azmime hayran kaldım:P
      bi gün misafirim ol yapayım sana hanım geği, dilber dudağı, vezir parmağı:)

      kelime doğrulama mı:S ben de yorum yaparken o çıktığında sinir oluyodum neden koyuyolar diye demek ben de de varmış da haberim yok:( nasıl kaldırılıyor biliyor musun seyhan bir el at lütfennnnnn:)))

      Sil
    2. sanırım yaptım:) inşallah olmuştur:)

      Sil